پايگاه اطلاع رساني شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس

پرسش و پاسخ | مجله صحت

 

امروز:

اخبار شبکه

سرپرست معاونت امور بهداشتي دانشگاه شهيد صدوقي از طبس بازديد كرد.

آقاي دكتر ميرزايي، سرپرست معاونت امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني شهيد صدوقي يزد به اتفاق مسئولان واحدهاي مركز بهداشت استان يزد از شبكه بهداشت و درمان شهرستان طبس و واحدهاي تابعه بازديد كردند.

در اين بازديد كه به مدت دو روز انجام شد مراكز بهداشتي درماني عشق آباد، زنوغان و كريت مورد بازديد قرار گرفت و نيز در جلسه اي كه در محل مركز بهداشت شهرستان برگزار شد نقاط قوت و ضعف فعاليتها بررسي و تصميمات لازم در هر مورد اتخاذ شد.

چهارشنبه 25 آذر 88

همایش بزرگ  جوانان ، ازدواج ، معیارها و ملاک ها در طبس برگزار شد.

پیرو  تفاهم نامه بین شبکه بهداشت و درمان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس همایش با عنوان جوانان، ازدواج، معیارها و ملاک ها از سری همایش های قبلی برگزار شد. در این همایش که و با حضور ریاست، دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد  اسلامی و سرپرست شبکه بهداشت ودرمان وکارشناسان مرکز بهداشت برگزار گردید، جناب حجت الاسلام والمسلمین زنجانی از اساتید حوزه و دانشگاه در خصوص ازدواج ، معیارها و ملاکها از نظر اسلام مباحثی را ایراد نمودند. سپس آقای دکتر پژمان قائم مقامی متخصص اعصاب و روان در مورد  ازدواج ،  نحوه شناخت  و ویژگی همسر خوب  از نظر بهداشت روان به ایراد سخن پرداختند و در پایان  به سوالات شرکت کنندگان  پاسخ داده شد.

         

شایان ذکر است سوالاتی  از مباحث ارائه شده  طرح و بین حضاز توزیع گردید و از بین پاسخ های صحیح به  6 نفر به قید قرعه هدایایی داده شد . جهت برگزاری هرچه بهتر سمینارهای بعدی و ارزیابی این همایش نیز از حضار نظر سنجی شد. ضمناٌ  از زحمات کلیه پرسنل درگیر که زحمت  برنامه ریزی وبرگزاری همایش را برعهده داشتنه اند قدردانی و تقدیر شد .

سه شنبه 17 آذر 88

تشكيل جلسه بهداشت مدارس

جلسه بهداشت مدارس با هدف بررسي مشكلات توزيع شير بين دانش آموزان و تشريح طرح كنترل محيطي بيماري آنفلوانزا با حضور مديران و كارشناسان تربيت بدني و بهداشت آموزش و پرورش شهرستان طبس و منطقه دستگردان، سرپرست مركز بهداشت شهرستان، مسئول حراست شبكه، كارشناسان مسئول بهداشت محيط و حرفه اي، مبارزه با بيماريها و بهداشت مدارس در محل سالن آموزش مركز بهداشت تشكيل شد.

در اين جلسه، دكتر فتحي به احتمال بروز موج سوم بيماري آنفلوانزا در اواخر آذرماه اشاره و برنامه ريزي براي مقابله با اين موج را ضروري دانست. سپس متوليان سجادی کارشناس مسئول بهداشت محيط و حرفه اي با تشريح طرح كنترل محيطي براي مقابله با آنفلوانزا بر اقدامات پيشگيرانه در اماكن جمعيتي تاكيد و همكاري مديريت آموزش و پرورش طبس و دستگردان را خواستار شد.

در ادامه جلسه كارشناسان تربيت بدني و بهداشت آموزش و پرورش به بيان برخي مشكلات در منابع جهت اجراي طرح كنترل محيطي پرداختند كه قرار شد مراتب به مركز استان منعكس گردد.

    

چهارشنبه 11 آذر 88

گردهمايي بزرگ بسيجيان

اعضاي كانون بسيج پزشكي، پايگاه مقاومت بسيج امام رضا (ع) و پايگاه مقاومت بسيج بنت الهدي صدر در مراسم گردهمايي بزرگ بسيجيان شهرستان شركت كردند. در اين مراسم پس از سخنراني يكي از آزادگان بسيجي استان، كليه يگانها از مقابل كلام الله مجيد، تمثال امام و رهبري، مقامات شهرستان و فرماندهي نيروي مقاومت بسيج شهرستان رژه رفتند.

پنجشنبه 5 آذر 88

مسابقه تيراندازي

به مناسبت هفته بسيج، اعضاي پايگاه مقاومت بسيج امام رضا (ع) در مسابقات تيراندازي با تفنگ بادي شركت كردند.

چهارشنبه 4 آذر 88

گراميداشت هفته بسيج

در پنجمين روز از هفته بسيج، گردهمايي بسيجيان شبكه بهداشت و درمان در محل بيمارستان برگزار شد. در اين مراسم پس از اقامه نماز ظهر و عصر، آقاي دكتر سهيلي سرپرست شبكه با تبريك فرارسيدن هفته بسيج، به حضار خير مقدم گفت.

سپس جناب سرهنگ احمدي فرمانده بسيج سپاه پاسداران طبس ضمن تشكر از فرماندهي پايگاههاي امام رضا (ع) و بنت الهدي صدر، به نقش بسيج در 30 ساله پس از انقلاب، اشاره و آن را به چند دوره ي: ابتداي تاسيس تا شروع جنگ، دوره دفاع مقدس، و دوران پس از جنگ قابل تقسيم دانسته و علت اصلي موفقيت آن را ولايتمدار بودن بسيج اعلام كرد.

وي «طرح صالحين» را به عنوان يكي از طرحهاي جديد بسيج براي دادن بصيرت و آگاهي به جوانان، تشريح نمود.

    

چهارشنبه 4 آذر 88

تشكيل جلسه درون بخشي واحد بهداشت محيط

سومين جلسه درون بخشي واحد بهداشت محيط در سال جاري در محل سالن آموزش مركز بهداشت تشكيل شد. در ابتداي جلسه، سجادی کارشناس مسئول بهداشت محيط و حرفه اي ضمن خير مقدم به همكاران، دستور كار جلسه را به شرح زير اعلام نمود:

1.        بحث آموزشي پيرامون نمونه برداري مواد غذايي

2.        بررسي مسائل مربوط به آموزشگاه اصناف

3.        مسائل مربوط به شوراي حل اختلاف

4.        اقدامات كنترل محيطي براي مقابله با آنفلوانزاي A و جمع آوري و انتقال آمار و اطلاعات آن

سپس آقاي دكتر توكلي، سرپرست مركز بهداشت با عرض خير مقدم و تشكر از مسئول و پرسنل واحد به خاطر تشكيل جلسات درون بخشي واحد و با گراميداشت هفته بسيج و روز جهاني بزرگداشت قربانيان حوادث ترافيكي، حوادث ترافيكي را دومين عامل مرگ و مير در كشور اعلام نمود كه در هر 20دقيقه موجب يك مرگ در كشور مي شود. ايشان به بيماري آنفلوانزا و موج سوم آن كه احتمالاً در اواخر آذر ماه يا اوايل دي ماه بوقوع خواهد پيوست، اشاره و اهميت نقش كنترل محيطي در كاهش بار انتقال بيماري را يادآور شد. همچنين با يادآوري بازديد هاي مشترك با ادارة تعزيرات حكومتي و مشاهده مواد غذايي تاريخ گذشته در امكنه مورد بازديد، خواستار توجه بيشتر بازرسان و استفاده از ابزار هاي قانوني در جهت رفع مشكل شد.

در ادامه آقاي متوليان سجادي، كارشناس مسئول واحد ضمن تشكر از حضور بموقع همكاران در جلسه، با برشمردن مشكلات و موانع كار بهداشت محيط و سختي آن نسبت به ساير واحدهاي مركز بهداشت، بر وظايف قانوني بهداشت محيط در برخورد با موارد تخلف تاكيد كرد.

سپس آقاي حيدريان كارشناس نظارت بر مواد غذايي شبكه، به بيان مطالبي در باره نمونه برداري مواد غذايي، نمونه­هاي توقيفي و شكايتي؛ و كنترل مستمر پرداخته و در خصوص جدول استاندارد نمونه برداري و لزوم هماهنگي بازرسان با آزمايشگاه مواد غذايي توضيحات لازم را ارائه كردند.

در ادامه جلسه آقاي اصلحي، مدير آموزشگاه بهداشت اصناف طبس و عضو شوراي حل اختلاف در جلسه حضور يافته و با ارائه گزارشي از فعاليتهاي آموزشگاه، خواستار توجه جدي بازرسان به گواهينامه بهداشت كاركنان مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي شد.

آقاي اصلحي همچنين با گزارشي از روند رسيدگي به پرونده هاي تخلفات بهداشتي، برخي موارد را كه در تسريع رسيدگي ها موثر است بيان نمود.

دوشنبه 2 آذر 88

یکشنبه آخر نوامبر ( مصادف با 1آذر ) روز جهانی یادواره قربانیان  حوادث ترافیکی

هر روز هزاران نفر در جاده ها و راه های ما آسیب دیده وکشته می شوند . مردان ، زنان یا کودکانی که برای رسیدن به مدرسه یا محل کار خود پیاده روی می کنند ، از دوچرخه یا وسیله نقلیه استفاده می کنند ، در خیابا ن ها بازی می کنند یا به مسافرت های طولانی می روند و هرگز به خانه خود بر نمی گردند و جامعه و خانواده ای متلاشی شده را از خود به جای می گذارند . میلیونها نفر از مردم سالیانه بعد از تصادف های شدید هفته های طولانی را در بیمارستان می گذرانند و تعداد زیادی هرگز قادر به ادامه کار یا زندگی مانند گذشته نخواهند بود . بیش از نیمی از افرادی که در حوادث ترافیکی کشته شده اند افراد جوان و بزرگسالی هستند که بین 15 تا 44 سال سن دارند و اغلب موارد ، نان آور خانواده می باشند . حوادث ترافیکی همگی قابل پیش بینی و پیشگیری هستند .در عصر حاضر در دنیایی که در آن زندگی می کنیم حتی تصور زندگی کردن در جامعه فاقد وسایل حمل ونقل هم برای ما دشوار است . اگر ما به اصول استفاده صحیح از وسایل نقلیه توجه نکنیم . هر سال چندین هزار نفر در جهان قربانی حوادث رانندگی می شوند وتاسف بارتر از آن که بسیاری از این حوادث مرگبار تنها با رعایت برخی نکات اولیه ایمنی قابل پیشگیری هستند . متاسفانه در کشور ما به دلایل مختلف آمار حوادث رانندگی نسبت به متوسط جهانی بالاتر است وهرسال تعدادی از هموطنانمان بر اثر این حوادث جان می بازند ویا دچار انواع جراحات می شوند . در این میان کودکان بدلیل شرایط خاص جسمی و ذهنی ، بیش از دیگران در برابر حوادث رانندگی آسیب پذیرند . کودکان بسیاری از آن چه را که در آینده در شخصیت ونوع رفتار آنان شکل می دهد ،در قالب الگو پذیری از والدین ومربیان خود می آموزند وبه همین سبب نقش اولیاء ومربیان در آموزش مقررات راهنمایی ورانندگی به کودکان و آماده سازی  آنان برای حضور امن وخالی از خطر در خیابانها بسیار مهم است .

يكشنبه 1 آذر 88

 

 

 

 

 

 

 

 


Powerd by: ssu.ac.ir ; Designed by: SHM.Sajadi